Publicador de continguts

REVISIÓ PLA GENERAL DE PALMA - CANAL DE CONSULTA

CONSULTES TÈCNIQUES DE LA REVISIÓ DEL PLA GENERAL

AVÍS IMPORTANT

Les cites no són presencials i s'atenen únicament per videoconferència o telefònicament, en horari de dimarts i dijous de 10 a 12 h.

QUÈ HI PODEU CONSULTAR

Els tècnics de l'Oficina de Revisió del Pla General resoldran de manera telemàtica consultes tècniques referents al document de revisió del Pla general (PG) i del Pla d'ordenació detallada (POD).

QUIN N'ÉS EL PROCEDIMENT

Amb la finalitat que tothom tingui oportunitat de fer una reserva a curt termini, les dates disponibles s'obren amb un mes d'antelació.
Per a realitzar la videoconferència, necessitau un dispositiu (ordinador, mòbil, tauleta tàctil) amb accés a Internet, amb càmera i micròfon.
En la confirmació de la vostra cita prèvia, rebreu un correu amb l'enllaç "Uneix-me a la reunió del Teams".
L'únic que heu de fer és el següent:
1. Comprovar que la càmera i el micròfon del vostre ordinador estan activats i funcionen correctament.
2. Si heu demanat la cita amb videoconferència, alguns minuts abans de l'hora concertada heu de pitjar damunt l'enllaç "Uneix-me a la reunió del Teams" que heu rebut; de forma automàtica, s'obrirà un portal d'espera, fins que la persona que us ha d'atendre us doni accés.
3. Si heu demanat cita telefònica, esperau la telefonada del tècnic assignat.
Si no podeu atendre o no necessitau la cita que heu concertat, us demanam que l'anul·leu.
Si voleu demanar cita feis clic aquí

Nota:

La consulta presencial, al seu cas, es concertarà mitjançant cita prèvia al telèfon de contacte  971 44 94 04- 971 44 94 08 i es realitzarà a la planta baixa de l'edifici d'Avingudes Gabriel Villalonga nº 18.