Publicador de continguts

Consultes generals del PGOU vigent

AVÍS IMPORTANT

En l’atenció presencial de les consultes generals es facilitarà la normativa urbanística relativa a un emplaçament concret, però no s’hi atendran les consultes tècniques sobre la normativa urbanística d’aplicació, les quals es resoldran segons s’indica a l’apartat “Consultes tècniques d’Informació Urbanística amb cita prèvia”.

Si únicament necessitau conèixer la normativa urbanística en un emplaçament determinat, ho podeu sol·licitar a través de l’adreça electrònica guia2014@palma.cat; podeu telefonar al 971 22 59 00, ext. 8153 o 8156, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, o podeu acudir sense cita prèvia a la planta baixa de les Oficines de la Gerència d’Urbanisme d’Avingudes (av. de Gabriel Alomar, 18, baixos) els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 12 h, concretament a la taula número 17.

Recordau que podeu consultar el planejament al següent enllaç (obriu-lo amb Firefox; no funciona amb el Chrome): https://urbanisme.palmademallorca.es/IMI/URBANISME/PRD/Planejament_urbanistic_pdf/Portal_PiGU.pdf

I en el nou visor urbanístic: https://sigdu-urbanismo.net/opg/visor_urbanismo

Data darrera modificació: 1 de juliol de 2024