Publicador de continguts

Consultes tècniques d'Informació Urbanística amb cita prèvia

AVÍS IMPORTANT:

La durada prevista per a les cites és de 15 minuts. S’admet un màxim de 2 cites per persona i dia.

És important que comproveu que el telèfon de contacte i el correu electrònic que facilitau a la sol·licitud de la cita siguin correctes, ja que aquests seran els mitjans per a contactar amb vós.

És important que cancel·leu la vostra cita en cas de no poder-hi assistir. Si no hi assistiu sense cancel·lar-la prèviament, no en podreu reservar una de nova amb aquest servei durant un període mínim d’un mes; tot això amb l’objecte que les cites que no s’hagin d’utilitzar s’alliberin per a així poder atendre’n el major nombre possible amb els mitjans de què es disposa.

Si únicament necessitau conèixer la normativa urbanística en un emplaçament determinat, ho podeu sol·licitar a través de l’adreça electrònica guia2014@palma.cat; podeu telefonar al 971 22 59 00, ext. 8153 o 8156, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, o acudir sense cita prèvia a la planta baixa de les Oficines de la Gerència d’Urbanisme d’Avingudes (av. de Gabriel Alomar, 18, baixos) els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 12 h, concretament a la taula número 17.

Recordau que podeu consultar el planejament al següent enllaç (obriu-lo amb Firefox; no funciona amb el Chrome): https://urbanisme.palmademallorca.es/IMI/URBANISME/PRD/Planejament_urbanistic_pdf/Portal_PiGU.pdf

I en el nou visor urbanístic: https://sigdu-urbanismo.net/opg/visor_urbanismo

QUÈ HI PODEU CONSULTAR?

Els tècnics del Servei d’Atenció i Informació Urbanística resoldran consultes tècniques sobre la normativa urbanística d’aplicació.

QUIN ÉS EL PROCEDIMENT?

Les cites poden ser:

  • presencials amb cita prèvia, a la planta baixa de les Oficines de la Gerència d’Urbanisme d’Avingudes (av. de Gabriel Alomar, 18, baixos) els dimarts i dijous de 9 a 11 h, a la taula 17.
  • telefòniques o per videoconferència amb cita prèvia. En cas de voler una cita, sigui telefònica o per videoconferència, heu de seleccionar com a tipus de cita “tècnica telefònica/videoconferència”.

CITES TELEFÒNIQUES AMB CITA PREVIA

L’horari de les cites telefòniques és dimarts d’11.30 a 13:30 h. S’obriran cites en cas de disponibilitat de personal tècnic.

És important que comproveu que el telèfon de contacte que facilitau a la sol·licitud de la cita és correcte, ja que, a l’hora prevista, el tècnic us hi telefonarà.

Recordau triar com a modalitat “telèfon” quan empleneu les dades de la vostra sol·licitud.

CITES PER VIDEOCONFERÈNCIA AMB CITA PREVIA

L’horari de les cites per videoconferència és dimarts d’11.30 a 13.30 h. S’obriran cites en cas de disponibilitat de personal tècnic.

És important que comproveu que el telèfon de contacte que facilitau a la sol·licitud de la cita és correcte ja que, si per problemes tècnics no fos possible establir la connexió per videoconferència, el tècnic que us atendrà us telefonarà al número que heu facilitat, a l’hora prevista per a la cita.

Recordau triar com a modalitat “videoconferència” quan empleneu les dades de la vostra sol·licitud.

Per a realitzar la videoconferència, necessitareu un dispositiu (ordinador, telèfon mòbil o tauleta tàctil) amb accés a Internet.

Per a accedir a la videoconferència haureu de pitjar damunt l’enllaç que rebreu, el dia i l’hora de la cita programada amb Informació Urbanística.

Hi podreu entrar emprant el programa o l’app de Microsoft Teams, o des de qualsevol navegador compatible, com Microsoft Edge, Chrome o Firefox.

Una vegada que hàgiu accedit a la videoconferència, s’obrirà un portal d’espera, fins que el tècnic que us atendrà us doni accés.

Si vol sol·licitar una cita faci clic aquí

Si vol cancel·lar una cita faci clic aquí

Data darrera modificació: 2 de juliol de 2024